• Arhiv Vojvodine
  • Arhiv Vojvodine

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ФОТОГРАФИЈА

on .

Драги суграђани и сви Ви који волите наш град, позивамо Вас да учествујете у нашем пројекту и дате свој допринос у реализацији изложбе коју приређујемо поводом обележавања 80 година од изградње Банске палате у Новом Саду, данашњих зграда Владе и Скупштине АП Војводине.

Уколико у Вашим породичним албумима имате старе фотографије Бановине или снимке Вас, Ваших чланова породице или предака испред зграде, а желите да их поделите са нама и нашом публиком, пошаљите их, а ми ћемо их уврстити у нашу изложбу. Такође Вас позивамо да се у наредним данима фотографишете испред зграде Бановине и да те снимке поделите са нама. И ове фотографије ће пронаћи своје место на изложби.

Фотографије или дигиталне копије фотографија донесите лично или пошаљите на адресу: Архив Војводине, Жарка Васиљевића 2А, 21101 Нови Сад или на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Уз фотографију потребни су нам и следећи подаци: име, презиме и имејл пошиљаоца, име и презиме особа на фотографији (уколико су Вам познати) и датум настанка фотографије (оквирно). Слањем фотографије сагласни сте да она буде уврштена у нашу изложбу. Примљене фотографије Архив Војводине неће користити у друге сврхе осим наведене.

Позив је отворен до 8. септембра 2019. године.

О датуму одржавања изложбе бићете обавештени преко веб-сајта Архива Војводине.

0
0
0
s2sdefault

Контакт подаци

Адреса: Жарка Васиљевића 2A,
21101 Нови Сад
Тел.: +381 21 4891 800
Факс: +381 21 522 332
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Захтеви странака:
E-mail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.