• Arhiv Vojvodine
  • Arhiv Vojvodine

Радионица за децу – Пуна школска торба у Архиву Војводине

on .

Радионица за децу – Пуна школска торба у Архиву ВојводинеУ петак 16. августа 2019. године у 18 часова у организацији хуманитарног удружења „Сви за Косметˮ, поводом акције сакупљања школског прибора за децу са Косова и Метохије, у дворишном простору Архива Војводине (улица Жарка Васиљевића 2А) одржаће се бесплатна креативно-едукативна радионица под слоганом „Пуна школска торбаˮ.

Радиће се са модлицама и фонданом креаторке Марине Царевић, правиће се различите фигурице, магнети за фрижидер, а радионицу ће водити Татјана Кајтез и Ђука Шабић.

Циљ радионице је да се прикупе неопходна средства (школски прибор), али није нужно да свако од учесника по доласку донесе нешто од школског прибора за децу са Косова и Метохије, како би и они започели школовање са оловком у руци и свеском у торби.

Радионица траје 90 минута и замишљена је као једно лепо опуштено летње дружење. Родитељи када дођу по децу, могу узети дечји рад и оставити донацију у виду свеске, бојице и сл., шта ко може и колико може.

Контакт особа, васпитачица Татјана Кајтез: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

0
0
0
s2sdefault

Контакт подаци

Адреса: Жарка Васиљевића 2A,
21101 Нови Сад
Тел.: +381 21 4891 800
Факс: +381 21 522 332
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Захтеви странака:
E-mail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.