• Arhiv Vojvodine
  • Arhiv Vojvodine

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ДАН АРХИВА ВОЈВОДИНЕ – 9. јун

on .

Промоција књиге У незаборав прошлости ДАН АРХИВА ВОЈВОДИНЕ – 9. јун

У свету се 9. јун обележава као Међународни дан архива. Архив Војводине је овај дан обележио промоцијом књиге Сање Гавриловић:
У незаборав прошлости. Личности из области културе и уметности од друге половине XIX до прве половине XX века у архивској Збирци др Јована Милекића, коју су почетком ове године објавили Архив Војводине и Друштво архивских радника Војводине.

0
0
0
s2sdefault

Театар Мишоловка – „Путујуће позориште Шопаловић”

on .

Театар Мишоловка – „Путујуће позориште Шопаловић”

У дворишном простору Архива Војводине – Амфитеатру почеле су пробе средњошколаца и студената, најстарије екипе Театра младих „Мишоловка”, за предствау „Путујуће позориште Шопаловић”, по тексту Љубомира Симовића, која би требалo да се изведе средином јуна, у складу са Наредбом о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима на отвореном простору – ради спречавања ширења заразне болести COVID-19.

0
0
0
s2sdefault

Активности Архива Војводине током ванредног стања

on .

У складу са измењеним околностима до којих је дошло услед пандемије вируса COVID-19 и увођења ванредног стања на простору Републике Србије, Архив Војводине је настојао да презентује већи број активности из своје основне и пројектне делатности, а у контексту публиковања читавог низа садржаја онлајн, односно путем својих интернет платформи.

0
0
0
s2sdefault

Обавештење за кориснике

on .

Обавештавамо кориснике Истраживачке сале да ће Сала Архива Војводине почети са радом од 18. маја 2020. године. Рад са корисницима архивске грађе у Сали за истраживаче одвијаће се уз поштовање хигијенских стандарда у циљу спречавања изазивања и ширења заразне болести изазване Covidom-19 и биће организован у простору Архива на следећи начин:

0
0
0
s2sdefault

Контакт подаци

Адреса: Жарка Васиљевића 2A,
21101 Нови Сад
Тел.: +381 21 4891 800
Факс: +381 21 522 332
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Захтеви странака:
E-mail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.