СУБОТЊИ РАЗГОВОРИ

СУБОТЊИ РАЗГОВОРИ

 

 

Са темом ,,Новосадски доктори” отварамо трећу јесењу сезону Суботњих разговора.

Гости су Примаријус Др Срђан Солдатовић, спортски лекар, дизајнер и мултимедијалиста и Др Срђан Кисић, специјалиста медицине рада, лиценциран за прегледе помораца и чланове посаде унутрашње пловидбе и љубитељ уметности.

Модераторка разговора је Весна Фаркаш, новинарка.

„Суботњи разговори су установљени септембра 2020. године, са намером да се нашим суграђанима обезбеди квалитетно време у суботње пре подне када пођу на пијацу у набавку. Обрађујемо разне теме које су важне за град Нови Сад. Бирамо саговорнике који су својим професионалним и хобистичким деловањем утицали на живот Новог Сада. Град пре свега чине људи и допринос Суботњих разговора јесте да се кроз усмену хронику Града забележе сећања о људима и догађајима који су доприносили развоју нашег града. Често се причају и ангедоте и кроз хумор поручује и подсећа шта је потребно урадити да Нови Сад буде боље место за живот и рад.”- поручује Наташа Херор, организаторка догађаја.

Суботњи разговори се одржавају у Амфитеатру Архива Војводине. У случају неповољних временских прилика, догађај ће се реализовати у Музеју присаједињења, на првом спрату Архива Војводине.

Атмосферу са претходних догађаја можете погледати на Facebook страници Суботњи разговори

Пројекат се реализује уз подршку Управе за културу града Новог Сада

Организатори: Херор Медиа Понт и Архив Војводине

Извор: Херор Медиа Понт

 

Scroll to Top