ОНЛАЈН КОНФЕРЕНЦИЈА „КАКО ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА ВАША АРХИВСКА КЊИГА”

ОНЛАЈН КОНФЕРЕНЦИЈА „КАКО ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА ВАША АРХИВСКА КЊИГА”

 

У среду 20. октобра 2021. године одржана је онлајн конференција „Како треба да изгледа ваша архивска књига” у организацији компаније „Smart”.

Гостујући стручни предавач била је Милена Поповић Субић, архивски саветник на пословима матичне делатности и руководилац Групе за матичне послове Архива Војводине.

Овом приликом представљене су новине по Закону о архивској грађи и архивској делатности, али је и скренута пажња на важност разумевања и примене Уредбе о канцеларијском пословању. Преко 140 пријављених испратило је и активно учествовало у овој конференцији како би добили одговоре на питања о овој веома актуелној теми.

Компанија „Smart” из Новог Сада је, након излагања госпође Поповић Субић, представила присутнима своје решење за рад са документацијом – Електронску писарницу Смарт Елпис, којa у свом саставу има архивску књигу.

Утисци присутних учесника су били веома позитивни, те су похвалили сарадњу Архива Војводине са компанијом и иницијативу да појасни обавезе и права привредних субјеката.

Одговоре на сва постављена питања, као и линк ка снимљеној онлајн конференцији, можете пронаћи на сајту организатора, компаније „Smart” (www.smart.rs) и Архива Војводине (www.arhivvojvodine.rs) у току ове недеље.

Scroll to Top