Отворена изложба фотографија „Природа у слици и (не)прилици”

Отворена изложба фотографија „Природа у слици и (не)прилици”

У галеријском простору Архива Војводине данас, 16. јула 2019. године, отворена је изложба фотографија „Природа у слици и (не)прилици”, у организацији Енергетског портала (пословни портал о чистој енергији) и Архива Војводине, а у склопу пратећег програма „Тесла глобал форумаˮ.

Изложба фотографија „Природа у слици и (не)прилици”, представља приказ најбоље награђених фотографија еко-фото конкурса.

Изложбу чине дела више аутора, од којих су награде за најбоље оцењене фотографије добили Ђурђина Томић, са фотографијом депоније у Винчи под називом „Сакупљач заборављених ствари”, другу награду освојио је Милош Караклић са својим радом „Дар природе”, а награду за треће место добио је Јан Вало са фотографијом „Ледени старт”.

Чланови жирија на овом конкурсу били су фотографи Бојан Џодан и Станко Костић, заменица уреднице „Енергетског порталаˮ Тамара Зјачић, историчар уметности Душан Миловановић и глумац Вук Костић.

Конкурс је организовао „Енергетски порталˮ, уз подршку београдске компаније CEEFOR.

На отварању присутнима су се обратили директор Тесла Глобал Форума, Горан Марић и  заменица уреднице Енергетског портала, Тамара Зјачић, која је и отворила изложбу.

Изложба се може погледати до 2. августа 2019. године.

Отварање изложбе фотографија „Природа у слици и (не)прилици”

Scroll to Top