Одржана промоција монографије „Од присаједињења до прекрајања, Војводина у Краљевини СХС/Југославији 1918–1941. године”

Одржана промоција монографије „Од присаједињења до прекрајања, Војводина у Краљевини СХС/Југославији 1918–1941. године”

Данас 15. јануара 2021. године, у 12.00 сати у Архиву Војводине одржана је промоција монографије: „Од присаједињења до прекрајања, Војводина у Краљевини СХС/Југославији 1918–1941. године” аутора Саше Марковића.

О монографији су говорили др Предраг Вајагић, научни сарадник и један од рецензената, проф. др Михаел Антоловић, домаћин др Небојша Кузмановић, директор Архива Војводине, и аутор књиге Саша Марковић.

Директор Архива Војводине, у име установе која је објавила монографију и која је домаћин промоције, пожелео је добродошлицу аутору књиге, уваженим говорницима о књизи и обратио се свим пратиоцима програма преко друштвене мреже. Аутор књиге, Саша Марковић, на самом крају излагања упутио је једну молбу свим будућим читаоцима књиге, а то је да књигу не читају из актуелне перцепције својих политичких и страначких схватања, већ на начин развоја политичких идеја у српској грађанској мисли.

Представљање монографије се могло пратити уживо преко фејсбук странице Архива Војводине, а потом ће догађај бити доступан за гледање на youtobe.com интернет-страници Архива Војводине.

Scroll to Top