ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „НИЧИЈИ ВОЈНИЦИ – У САРАЈЕВСКОМ ПАКЛУ 1992. ГОДИНЕ”

ПОСЕТА ДИРЕКТОРКЕ ИСТОРИЈСКОГ АРХИВА У СМЕДЕРЕВУ

 

Дана, 19. јула 2022. године Архив Војводине је посетила др Данијела Милошевић, директорка Историјског архива у Смедереву. Том приликом договорена је заједничка сарадња на будућим пројектима.

На радном састанку, директор Архива Војводине др Небојша Кузмановић, помоћник директора Кристијан Обшуст и руководилац Одељења за сређивање и обраду старије архивске грађе Љиљана Бубњевић, директорки Историјског aрхива у Смедереву др Данијели Милошевић представљена је основна и пројектна делатност Архива Војводине, уз посебан акценат на издавачку делатност.

У склопу посете, др Данијела Млађеновић је разговарала са Љиљаном Дожић, руководиоцем Одељења за документацију, информације и информациони систем и Сањом Гавриловић, руководиоцем Одељења за сређивање и обраду новије архивске грађе, о архивској грађи Архива Војводине, а која се односи на Смедерево.

На крају посете, др Данијела Милошевић је обишла актуелне тематске изложбене поставке у Архиву Војводине, као и сталну поставку Одељења Музеја Војводине, Музеј присаједињења 1918. године.

Scroll to Top